Back to Top

Onderdelen - Herstellingen - Onderhoud

Airco's

MOBIELE

TOYOTOMI TAD-35E


mobiel

mobiel TOYOTOMI TAD-35

Deze Toyotomi TAD-35E mobiele airconditioner van ZIBRO heeft een hoog rendement en een laag energieverbruik. De TAD-35E gebruikt erg weinig energie om warmte uit de lucht te halen. Dat is onder andere te danken aan ons unieke cooldown-systeem. Dit houdt in dat het condenserende vocht benut wordt om het koeleffect van de airco te versterken.


Een airco voor direct resultaat!


Stop de stekker in het stopcontact, voer de bijgeleverde afvoerslang naar buiten en uw airco is klaar voor gebruik! Dankzij de thermostaat is de bediening van het apparaat kinderspel. Enkel de gewenste kamertemperatuur instellen en deze uitvoering brengt direct verkoeling. Het effect is meteen merkbaar. Vooral omdat u de TAD-35E steeds kunt inzetten op de plek waar ú verkoeling nodig heeft. Elke Toyotomi airco koelt, ontvochtigt en reinigt de lucht. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd 3-laags filter, een timer en een afstandsbediening. Toyotomi, de beste mobiele airconditioners MADE by ZIBRO!
SPLIT UNITS

Deze airco’s zijn zeer eenvoudig te installeren doormiddel van een PLUG and PLAY principe en hebben hierdoor een rendement van bijna 100%! Tussen de binnen unit en buiten unit kan maximaal 4 meter tussen zitten.SC-3050 (150 m³)

SC-3125 (85 m³)

SC3050

SC3125